Botox Limburg

Op zoek naar een veilige en kwalitatief hoogstaande botoxbehandeling in de omgeving van Limburg? Bij BBO Clinics werken we alleen met de echte Botox©. Kwalitatief hoogstaand en 100 % veilig voor de beste resultaten.

Beauty by Olga

BBO staat voor Beauty By Olga.
Alle medische-cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door Drs. Olga Akse, een ervaren cosmetisch arts met een grote passie voor cosmetische zorg. Olga is BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Het BBO Team

Overweegt u botox in Limburg of omgeving?

Bij BBO Clinics zijn we er voor iedereen en zijn we gespecialiseerd in injectables (Botox en fillers), medische huidverbetering en kleine cosmetische chirurgie. BBO Clinics staat garant voor absolute kwaliteit, veiligheid en persoonlijk voor- en nazorg.

Botox in regio Limburg

Botox is een populaire en laagdrempelige behandeling. Bij BBO Clinics werken we alleen met de echte Botox©. In de juiste handen kunnen met Botox mooie en heel natuurlijke resultaten worden bereikt.
Botulinetoxine (Botox) is een medicijn dat wordt gebruikt om spieren tijdelijk te laten ontspannen. Het werkt preventief tegen rimpels, maakt rimpels minder zichtbaar en de huid gladder. Botox is met name geschikt om mimische rimpels (veroorzaakt door mimiekspieren) te behandelen, zoals bijvoorbeeld de frons tussen de wenkbrauwen, het voorhoofd en de kraaienpootjes. Daarnaast wordt Botox vaak gebruikt om wenkbrauwen en mondhoeken te liften.

Afspraak maken

 

De echte Botox ©

Wij werken uitsluitend met de échte Botox van Allergan waardoor we de resultaten, duur van het effect en de veiligheid van de behandeling optimaal kunnen waarborgen en controleren. Allergan is de ontwikkelaar en producent van het merk Botox (FDA en CE goedgekeurd). Net als andere merken bestaat Botox uit botulinetoxine. Niet voor niets is de Botox van Allergan wereldwijd het meest gebruikte merk.

Medische werking

Niet alleen rimpels kunnen een reden zijn om voor een behandeling met Botox te kiezen. Naast cosmetische redenen zijn er ook medische redenen waarvoor Botox gebruikt wordt, zoals:

  • migraine; wanneer migraine wordt uitgelokt door een verhoogde spierspanning op het voorhoofd of in de nek, kan Botox helpen deze spieren te ontspannen waardoor de hoofdpijnaanvallen vaak geheel verdwijnen.
  • overmatig transpireren; door het middel onderhuids in de oksels te spuiten wordt de zweetproductie zo’n zes maanden geremd.
  • verhelpen van knarsetanden; door Botoxinjecties in de kauwspier.

Behandeling

Botox wordt in uiterst kleine hoeveelheden geïnjecteerd met een ultradunne naald. Niet het meest prettige gevoel, maar pijnlijk zeker niet. Na de behandeling kun je gewoon naar je werk of de stad in. Bijwerkingen zijn er niet of nauwelijks. Na een behandeling kunnen enkele lichte reacties ontstaan zoals roodheid, lichte zwelling, jeuk, een blauwe plek en lichte gevoeligheid. Meestal zijn reacties mild van aard en verdwijnen binnen een uur. Botox is een veilig medicijn en wordt al sinds decennia gebruikt in de neurologie, daardoor weten we dat Botox ook op de lange termijn geen nadelige effecten heeft. Daarnaast mag Botulinetoxine alleen gebruikt worden door geregistreerde artsen.

Botox voor mannen

Steeds meer mannen zijn op zoek naar een botoxbehandeling in de omgeving van Limburg. Niet alleen vrouwen hebben last van huidveroudering. Ook de huid van man verliest op den duur stevigheid en volume, waardoor er lijntjes, rimpels en plooien ontstaan. Mannen die zich hieraan storen, hebben o.a. baat bij botox. Mannen hebben een andere anatomie dan vrouwen. Zo hebben ze vaak een dikkere huid en sterkere gezichtsspieren. Daarnaast is het gewenste resultaat vaak anders bij mannen dan bij vrouwen. Bij BBO Clinics wordt de botox behandeling hier 100% op aangepast. Populaire botox behandelingen voor mannen zijn bijvoorbeeld de fronsrimpel tussen de wenkbrauwen, rimpels op het voorhoofd en kraaienpootjes bij de ogen. Botox wordt ook wel gebruikt om wenkbrauwen en mondhoeken te liften.

Resultaten

Na een behandeling is het resultaat nog niet direct zichtbaar, dit duurt gemiddeld 5 dagen. Meestal blijft het resultaat 3 tot 4 maanden zichtbaar. Hoe vaker je echter Botox gebruikt, hoe langer het resultaat zichtbaar kan blijven. Dit komt doordat een spier die langdurig niet actief is, steeds meer spiervolume verliest. Hoe minder spiervolume, hoe minder krachtig een spier is. Hierdoor blijft de rimpel langer weg. Stop je met het gebruik van Botox, dan zal de rimpel altijd weer terugkomen.

Meer weten over een botoxbehandeling in de omgeving van Limburg? Maak online een afspraak of neem contact op voor meer informatie.

Afspraak maken Meer informatie

I’ve never seen a smiling face
that was not beautiful.