Fillers

Wil je vollere lippen, het natuurlijke volume van je gezicht terugbrengen of rimpels vervagen? Rimpels vervagen of verdwijnen zelfs helemaal als gevolg van een behandeling. Direct na de behandeling begint de filler te werken en zijn rimpels verzacht of zelfs helemaal verdwenen. Een filler is een tijdelijke volume boost die in uiterst kleine hoeveelheden en sterk verdund wordt geïnjecteerd. Het bestanddeel dat het volume herstelt heet hyaluronzuur, een biologisch afbreekbaar molecuul dat vanzelf uit het lichaam verdwijnt.

Resultaat

Fillers helpen de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen en blijven afhankelijk van de plek waar ze geplaatst worden 9 tot ruim 12 maanden aanwezig. Fillers zijn uitermate geschikt voor vollere lippen, wegwerken van littekens, verstrakken van de kaaklijn, volume geven aan ingevallen wangen of opvullen van rimpeltjes en lijntjes rondom de mond of de ogen.

Een behandeling met fillers kan in sommige gevallen zelfs een operatie vervangen, zoals bijvoorbeeld bij een neuscorrectie. Je bent niet dagenlang uit de roulatie, er wordt niet gesneden en je hoeft dus ook niet onder narcose. Dat is toch op zijn minst het informeren waard.

Lipfillers

Fillers zijn uitermate geschikt om lippen meer volume te geven. Wanneer je voor de eerste keer je lippen wilt laten behandelen is vaak tenminste 1 ml filler noodzakelijk om een mooi zichtbaar resultaat te verkrijgen. De lipfillers die wij gebruiken zijn allemaal voorzien van lidocaïne (lokaal verdovingsmiddel). Eventueel kunnen de lippen voor de behandeling nog worden ingesmeerd met een verdovende zalf. Hierdoor hoeft een lipfiller behandeling dus helemaal niet pijnlijk te zijn.

Bij BBO Clinics zijn we gespecialiseerd in lipfiller behandelingen en ben je dus zeker in veilige handen!

De behandeling

De behandeling is veilig en kent vrijwel geen risico’s. Fillers worden in de huid of de lippen aangebracht met een heel fijn naaldje. Bijwerkingen zijn er nauwelijks, echter bestaat er altijd de kans dat er door het prikje blauwe plekken ontstaan. Deze kunt u het beste koelen. Daarnaast ontstaat er vrijwel altijd een zwelling en soms roodheid van de huid. Dit is van tijdelijke aard en meestal na een dag of twee weer weg.

Veilig

We maken voor onze filler behandelingen gebruik van de producten van Stylage. Deze fillers hebben een CE keurmerk, waarmee de veiligheid gegarandeerd is. Alle fillers kunnen op zichzelf of gecombineerd met elkaar worden gebruikt; voor een esthetische oplossing op maat en een natuurlijk resultaat.

MAAK EEN AFSPRAAK BEKIJK TARIEVENLIJST

I’ve never seen a smiling face
that was not beautiful.