Profhilo

Profhilo is een geheel biologisch zuiver hyaluronzuur met een sterke potentie om collageen, elastine en vetweefsel in je huid te stimuleren. Daardoor herstelt de huid zich en wordt toenemende huidverslapping aangepakt. Profhilo heeft in 2016 de Aesthetic Awards gewonnen. En dat is niet zonder reden, omdat er nu eindelijk een product is ontwikkeld waarmee de verslapte huid van moeilijk te behandelen gebieden aangepakt kan worden, met uitstekende resultaten. Zo kan niet alleen het gezicht behandeld worden, maar ook de hals, het decolleté en de handen. Het is dus een natuurlijk anti-aging product, zonder chemische toevoegingen.

Resultaat

Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten kunt zien. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen. Dat heeft even tijd nodig. Kort na de behandeling zie je al wel dat huid beter gehydrateerd is. Deze hydratatie komt van binnenuit. Na ongeveer 4 weken krijg je de tweede behandeling. Dat is nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. In een enkel geval zijn er drie behandelingen nodig. Dat is afhankelijk van de mate van veroudering van de huid. Na ongeveer 8 weken zie je het resultaat van de behandeling opkomen.

De behandeling

Deze behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat wil zeggen dat de hyaluronzuur op 5 strategische plaatsen van het gezicht wordt geïnjecteerd om een optimaal resultaat en minimaal ongemak te verkrijgen. Die 5 plaatsen zijn per gezichtshelft.

In totaal krijg je dus voor een gezichtsbehandeling 10 kleine injecties met natuurlijk hyaluronzuur. De injecties zijn oppervlakkig en goed te verdragen.

Bij een eerste kuur met Profhilo zijn er altijd twee en heel soms drie behandelingen nodig, afhankelijk van je huidconditie. Tussen elke behandeling zit een maand interval.

I’ve never seen a smiling face
that was not beautiful.