Over ons

Cosmetische geneeskunde is een fantastisch vak. Een kleine aanpassing in het gezicht kan al een groot verschil maken; voor je uiterlijk, maar ook voor je zelfvertrouwen! Bij BBO Clinics zijn we er voor iedereen en zijn we gespecialiseerd in injectables (botox en fillers), medische huidverbetering, kleine cosmetische chirurgie en het bleken van tanden.

BBO staat voor Beauty By Olga. Alle medische-cosmetische behandelingen worden uitgevoerd door Drs. Olga Akse, een zeer ervaren arts, met een grote passie voor cosmetische zorg. Samen met haar assistente, rechterhand en gastvrouw Monique vormt zij het kloppend hart van BBO Clinics. Olga en Monique vormen al jaren een hecht team en staan garant voor absolute kwaliteit, veiligheid en persoonlijk voor- en nazorg.

Even voorstellen:

Drs. Olga Akse

Drs. Olga Akse studeerde geneeskunde aan de Erasmus universiteit van Rotterdam, is sinds 2003 werkzaam als arts en richtte in 2016 haar eigen kliniek op: BBO Clinics! Olga is BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVEG (Nederlandse Vereniging voor Esthetisch Geneeskunde).

Artsen die aangesloten zijn bij de NVEG werken volgens de huidige wetgeving en richtlijnen. Dit betekent o.a. dat bij BBO Clinics de cosmetische behandelingen zorgvuldig worden uitgevoerd door een ervaren arts die de nieuwste technieken volledig beheerst en 100% op de hoogte is van de laatste productontwikkelingen in de cosmetische chirurgie.

Kortom: U bent bij BBO Clinics altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaande en veilige behandeling die bij u past.

Monique

Ze ontvangt je, staat je telefonisch te woord, houdt alle afspraken bij, stelt je op je gemak en zorgt voor een uitgebreide intake zodat er een duidelijk en helder dossier is als basis voor je behandeling.

Monique zorgt dat je met een geruststellend gevoel de behandeling ondergaat en met een goed gevoel de deur uitgaat. Ze ontzorgt en ondersteunt en is niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk de rechterhand van Olga als haar vertrouwde assistentie bij cosmetische behandelingen.

Naast gastvrouw en rechterhand van Olga is Monique verantwoordelijk voor alle non-invasieve behandelingen. Dat zijn alle behandelingen waarbij niet in de huid geprikt of gesneden wordt. Zo is ze de specialist als het gaat om een HiFu of LED behandeling of een behandeling om je tanden te bleken voor een stralend witte lach.

Saskia

Saskia studeerde wellness en huidverzorging en weet daardoor goed hoe ze jouw huid weer kan laten stralen! Daarbij hecht zij ook groot belang aan comfort en tevredenheid bij de cliënt; samen toewerken naar een mooi resultaat, dát is haar passie!

Daarnaast is Saskia ook laserspecialiste bij BboClinics. Voor permanente laserontharing met de allernieuwste Diode Ice laser, kun je bij haar terecht.

Deze ambiteuze specialiste zal er alles aandoen om ervoor te zorgen dat jij straks op je mooist bent!

Lindsay

Lindsay is esthetisch verpleegkundige en BIG geregistreerd. Je kunt bij haar terecht voor alle injectables behandelingen.

Je zult je bij Lindsay snel op je gemak voelen. Samen met jou bekijkt ze met welke accenten ze jou nog meer kan laten stralen, waardoor je met nog meer zelfvertrouwen weer de kliniek verlaat.

Claudia

Claudia is esthetisch verpleegkundige en BIG geregistreerd. Met haar jarenlange ervaring en haar kijk op natuurlijke schoonheid zorgt ze ervoor dat jij de mooiste versie van jezelf wordt.

I’ve never seen a smiling face
that was not beautiful.