Laser ontharing

 

Wil je niet meer scheren, waxen, harsen of epileren? Dan is laser ontharen iets voor jou!

Bij BBO Clinics kun je het hele jaar door behandeld worden met de veilige Diode Ice Laser, dus ook tijdens de zomermaanden! De Diode Ice Laser is een hoogwaardige laser, geschikt voor de meeste huidtypes en haartypes. Wereldwijd verrichte klinische studies hebben aangetoond dat laserontharing met een diode laser de meest efficiënte manier is om blijvend verlost te zijn van ongewenste haartjes. Een behandeling met de Diode Ice Laser is dus absoluut veilig en pijnloos!

Werking

De Diode Ice Laser beschikt over een gepatenteerde lasertechniek, die wordt ‘in motion’ genoemd. In tegenstelling tot andere apparaten wordt bij deze laser niet in één keer een hele hoge energie op een plaats afgegeven. Deze laser werkt met meerdere pulsen. De energie die door de Diode Ice Laser wordt afgegeven focust zich op het haarzakje. Hierdoor wordt het haarzakje op een veilige manier vernietigd zonder het omliggende weefsel te beschadigen.

 

    

Voordelen van laserontharing:

  • Levenslange kostenbesparing
  • Nooit meer pijnlijke wax- of harsbehandelingen
  • Geen vervelende en pijnlijke ingegroeide haartjes meer
  • Geen ontstekingen of huid- irritaties meer na het scheren
  • Meest veilige Diode Ice Laser op de markt
  • Laser ontharen ook in de zomer mogelijk
  • Korte behandeltijd
  • Geen hersteltijd

Het resultaat: Met de Diode Ice Laser zeg je voorgoed vaarwel tegen ongewenste haargroei en krijg je een blijvend gladde huid!

 

 

Behandeling

Voorafgaand aan de behandeling zorg je er zelf voor dat de huid gladgeschoren is (maximaal 24 uur van te voren). In onze kliniek wordt je huidtype bepaalt en je gezondheid besproken. Daarna neem je plaats op de behandelstoel en brengt de laserspecialist een verkoelende gel aan op de zone die gelaserd dient te worden. De gel bevordert de werking van de laser en koelt gelijktijdig je huid tijdens het ontharen.

De laser wordt nu met een strijkende beweging (in motion techniek) over je huid verplaatst waarbij deze in korte tijd heel veel pulsen ‘afschiet’. Hierdoor wordt je huid geleidelijk aan opgewarmd en vernietigen de laserstralen de haarzakjes én het eiwit daarin. Dit maakt verdere haargroei onmogelijk en zorgt voor de definitieve ontharing.

Niet alle ongewenste haren kunnen in één keer worden verwijderd. De haren moeten in de groeicyclus zitten om definitief verwijderd te kunnen worden. Omdat niet alle haren zich tegelijkertijd in de groeifase bevinden, moet je meerdere behandelingen (om de 6 weken) nemen om de ongewenste haargroei definitief te verminderen. Dit is ook de reden dat BBO Clinics met voordelige pakketten van 8 behandelingen werkt.

MAAK EEN AFSPRAAK BEKIJK TARIEVENLIJST

I’ve never seen a smiling face
that was not beautiful.