Injectables

Injectables is een verzamelnaam voor injectie-vloeistoffen die met een zeer dunne naald onder de huid worden ingebracht om zo de huid en gezichtscontouren te verbeteren en rimpels te vervagen. De meest bekende injectables zijn botox (spierontspanners) en fillers (voor volume en contouring). Maar er zijn ook injectables die een huidverbeterende functie hebben.

Rimpelbehandeling met injectables

Elke man of vrouw krijgt in meer of mindere mate te maken met het verouderingsproces. Dit is vooral te zien aan het gezicht, de hals of de handen. Om dit proces te vertragen zijn injectables een toegankelijke en veelzijdige oplossing zonder dat er direct een operatie nodig is.

Een betere versie van jezelf

Is het niet het verouderingsproces maar juist een specifiek kenmerk waar je je aan stoort? Dan zijn injectables vaak een subtiele en betaalbare oplossing zonder dat er direct een operatie voor nodig is. Een subtiele verandering in je gezicht kan al een groot resultaat geven en je uitstraling volledig verbeteren. Denk aan het wegwerken van fijne lijntjes bij je mond of een wenkbrauwlift voor een frissere en minder vermoeide oogopslag. Maar ook een flinke verjongings-boost van je huid zijn redenen om te kiezen voor injectables.

Extra voordelen van injectables

Niet alleen rimpels kunnen een reden zijn om een behandeling met injectables te ondergaan. Zo kunnen fillers delen van het gezicht opvullen, littekens verminderen, een kaaklijn versterken en een neus corrigeren. En zo kan met de tijdelijke spierontspanner (botox) overmatig zweten, knarsetanden en soms zelfs migraine worden opgelost.

MAAK EEN AFSPRAAK BEKIJK TARIEVENLIJST

I’ve never seen a smiling face
that was not beautiful.