Tanden bleken

Tanden bleken bij BBO Clinics is veilig voor je gebit dankzij de bleekgel zonder peroxide. Je glazuur wordt niet aangepast en je krijgt ook geen gevoelige tanden of tandvlees. De behandeling zelf is dan ook geheel pijnloos. De peroxide vrije tandenbleekgel bevat een natuurlijk zuiveringszout dat de donkere aanslag op je tanden verwijdert en gele tanden tegengaat. Om het oxidatie proces te versnellen maken we gebruik van een speciale laserlamp.

Behandeling en resultaat

Na de eerste behandeling heb je al resultaat. Echter, indien de tanden erg verkleurd zijn, is het mogelijk dat je meerdere behandelingen nodig hebt. Dit wordt allemaal tijdens een intakegesprek met je besproken voorafgaand aan de behandeling. Bij de een worden de tanden witter dan bij de ander.
Het resultaat is bij iedereen anders.
Wij kunnen je tanden niet witter bleken dan je eigen tandkleur. De resultaten hangen namelijk af van de genetisch bepaalde kleur van je tanden en je persoonlijke omstandigheden.
Voor dat de behandeling van start gaat wordt de kleur van jouw tanden opgenomen aan de hand van een zogenaamde “Shade Guide” (kleurpallet tanden), zodat we deze na de behandeling nog een keer op kunnen nemen en vervolgens het resultaat kunnen bekijken.

Na de behandeling

Na de behandeling mogen je tanden 24 uur niet in contact komen met kleurstoffen. De eerste 6 uur na de behandeling mag er niets gegeten of gedronken worden behalve groene thee en water. Daarnaast is het beter om op de dag waarop de behandeling heeft plaatsgevonden niet te roken. Laat je adviseren tijdens een vrijblijvend consult.

I’ve never seen a smiling face
that was not beautiful.