Fillers Maastricht

Overweeg je een fillerbehandeling in de omgeving van Maastricht? Bij BBO Clinics zijn we hierin gespecialiseerd, werken we uitsluitend met de beste (CE Keurmerk) fillers en ben je dus zeker in veilige handen!

Wil je vollere lippen, het natuurlijke volume van je gezicht terugbrengen of rimpels vervagen? Direct na de behandeling begint de filler te werken en zijn rimpels verzacht of zelfs helemaal verdwenen. Een filler is een tijdelijke volume boost die in kleine hoeveelheden wordt geïnjecteerd. Het bestanddeel dat het volume herstelt heet hyaluronzuur, een biologisch afbreekbaar molecuul dat vanzelf weer uit het lichaam verdwijnt.

Beauty by Olga
BBO staat voor Beauty By Olga. Olga is BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Het BBO Team

Filler behandeling in Maastricht

De behandeling is veilig en kent vrijwel geen risico’s. Fillers worden in de huid of de lippen aangebracht met een heel fijn naaldje. Bijwerkingen zijn er nauwelijks, echter bestaat er altijd de kans dat er door het prikje blauwe plekken ontstaan. Deze kun je het beste koelen. Daarnaast ontstaat er vrijwel altijd een kleine zwelling en soms roodheid van de huid. Dit is van tijdelijke aard en meestal na een dag of twee weer weg.

Lipfillers in Maastricht of omgeving

Fillers zijn uitermate geschikt om lippen meer volume te geven. Wanneer je voor de eerste keer je lippen wilt laten behandelen is vaak tenminste 1 ml filler noodzakelijk om een mooi zichtbaar resultaat te verkrijgen. De lipfillers die wij gebruiken zijn allemaal voorzien van lidocaïne (lokaal verdovingsmiddel). Eventueel kunnen de lippen voor de behandeling nog worden ingesmeerd met een verdovende zalf. Hierdoor hoeft een lipfiller behandeling dus helemaal niet pijnlijk te zijn.

Een filler is een van de meest bekende injectables.

Injectables is een verzamelnaam voor injectievloeistoffen die met een zeer dunne naald onder de huid worden ingebracht om zo de huid en gezichtscontouren te verbeteren en rimpels te vervagen. Fillers kunnen delen van het gezicht opvullen, littekens verminderen, een kaaklijn versterken en een neus corrigeren.
Naast fillers (voor volume en contouring) is Botox een bekende injectable (spierontspanner) en zijn er injectables die een huid verbeterende functie hebben.

Een veilige fillerbehandeling in Maastricht en omgeving

We maken voor onze filler behandelingen gebruik van de producten van Juvéderm, Stylage en Radiesse. Al deze fillers hebben een CE keurmerk, waarmee de veiligheid gegarandeerd is. Alle fillers kunnen op zichzelf of gecombineerd met elkaar worden gebruikt; voor een esthetische oplossing op maat en een natuurlijk resultaat.

Fillers voor mannen in de regio van Maastricht

Fillers zijn uitermate geschikt voor het verstrakken van de kaaklijn, het opvullen van rimpeltjes en lijntjes rondom de mond of de ogen en het vervagen of geheel wegwerken van littekens. Bij een filler behandeling voor mannen is het van belang dat we de mannelijke vormen van het gezicht intact houden. Bij BBO Clinics zijn we gespecialiseerd in filler behandelingen voor mannen waarbij de juiste hoeveelheid filler op de juiste plek geïnjecteerd wordt voor een natuurlijk en ‘mannelijk’ resultaat.

Resultaat

Fillers helpen de jeugdige vorm van het gezicht te herstellen en blijven afhankelijk van de plek waar ze geplaatst worden 9 tot ruim 12 maanden aanwezig. Fillers zijn uitermate geschikt voor vollere lippen, wegwerken van littekens, verstrakken van de kaaklijn, volume geven aan ingevallen wangen of opvullen van rimpeltjes en lijntjes rondom de mond of de ogen.

Een behandeling met fillers in Maastricht en omgeving kan in sommige gevallen zelfs een operatie vervangen, zoals bijvoorbeeld bij een neuscorrectie. Je bent niet dagenlang uit de roulatie, er wordt niet gesneden en je hoeft dus ook niet onder narcose. Dat is toch op zijn minst het informeren waard.

Afspraak maken Meer informatie

I’ve never seen a smiling face
that was not beautiful.