Ooglidcorrectie Venlo

Overweegt u een ooglidcorrectie in de omgeving van Venlo?
Bij BBO Clinics zijn we gespecialiseerd in ooglidcorrecties met een mooi en vooral natuurlijk resultaat. Iedere oogopslag is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Een deskundig uitgevoerde ooglidcorrectie helpt je van mogelijke klachten af en geeft je weer een energieke, frisse en uitgeruste uitstraling.

Beauty by Olga
BBO staat voor Beauty By Olga. Alle cosmetische, chirurgische ingrepen worden onder plaatselijke verdoving, uiterst zorgvuldig uitgevoerd door Drs. Olga Akse, een ervaren cosmetisch arts. Olga is BIG geregistreerd en aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde).

Het BBO Team

Overweegt u een ooglidcorrectie in Venlo of omgeving?

Een kleine aanpassing in het gezicht kan al een groot verschil maken; voor je uiterlijk, maar ook voor je zelfvertrouwen! Onze ogen zijn de blikvangers van ons gezicht. Flinke wallen, kringen onder je ogen of hangende oogleden geven vaak onterecht een vermoeide, sombere of zelfs verdrietige indruk. Maar ook klachten als het niet kunnen opmaken van je oogleden, een vermoeid en drukkend gevoel op je ogen of zelfs hoofdpijn komen vaak voor bij hangende oogleden. Deze specifieke gevolgen van huidveroudering zijn goed te behandelen middels een ooglidcorrectie.

Intake en behandeling ooglidcorrectie Venlo of omgeving

Laat je tijdens een intakegesprek uitgebreid informeren door onze cosmetisch arts over de ingreep, de aanpak en de nazorg. Samen met jou wordt er door de arts gekeken naar de mogelijkheden voor het mooiste resultaat. Bij BBO Clinics zijn we gespecialiseerd in zowel onder- als bovenooglidcorrecties en staan we garant voor absolute kwaliteit, veiligheid en persoonlijk voor- en nazorg.

Bovenooglidcorrectie in Venlo

Je komt in aanmerking voor een bovenooglidcorrectie als je ooglid nauwelijks of niet meer zichtbaar is. Je merkt dat je oogleden zwaarder voelen en in rust lager hangen. Het meer energie kost om je ogen helemaal open te houden en je vaker last hebt van vermoeide ogen.
Bij een correctie van de oogleden wordt de verslapte huid of huidoverschot eventueel in combinatie met overtollig vetweefsel onder lokale verdoving operatief verwijderd. Vervolgens wordt de huid gesloten door middel van kleine hechtingen.

Bij een bovenooglidcorrectie wordt de incisie die hiervoor nodig is, zeer nauwkeurig in de plooi van het ooglid gemaakt (arcadeboog). Het litteken wat na de operatie ontstaat valt nadien in deze plooi waardoor het niet of nauwelijks zichtbaar is.

Bovenooglidcorrectie

Onderooglidcorrectie in Venlo

Bij een onderooglidcorrectie kan er sprake zijn van alleen een overschot aan huid of tevens overtollig vetweefsel (vetpockets). Bij een correctie van de oogleden wordt de verslapte huid of huidoverschot eventueel in combinatie met overtollig vetweefsel onder lokale verdoving operatief verwijderd. Vervolgens wordt de huid gesloten door middel van kleine hechtingen.

Onderooglidcorrectie

Herstel

De hechtingen waarmee na de operatie de huid gesloten wordt, worden na ongeveer 5 tot 7 dagen verwijderd. De herstelperiode na een ooglidcorrectie verloopt voor iedereen anders.

De eerste dagen na de ooglidcorrectie neemt de zwelling rondom de ogen toe. Door de eerste 2 tot 3 dagen de ogen zoveel mogelijk te koelen neemt de zwelling af en kan je mogelijk ongemak verminderen. Na ongeveer een week zijn de zwelling en blauwe verkleuring meestal verdwenen. Na 5 tot 7 dagen kom je op controle bij de kliniek om de hechtingen te verwijderen en het verloop van het herstel tot dusver te bespreken

Resultaat

Bij BBO Clinics zijn we gespecialiseerd in onder-en bovenooglidcorrecties met een mooi en vooral natuurlijk resultaat. Iedere oogopslag is uniek en vraagt om een persoonlijke aanpak. Een deskundig uitgevoerde ooglidcorrectie in Venlo en omgeving bij BBO Clinics helpt je van mogelijke klachten af en geeft je weer een energieke, frisse en uitgeruste uitstraling.

Afspraak maken Meer informatie

I’ve never seen a smiling face
that was not beautiful.